joi, 5 mai 2011

In calendarul competitional!

Data concursului nostru de mountainbike ce promovează miscarea fizica şi turismul durabil în aria protejată din Ţarcu şi Ţara Gugulanilor nu a fost aleasa întâmplator.
Intentionand sa organizam acest eveniment nou, am cautat sa nu ne suprapunem peste altele similare. Asa am ajuns la Mediaş mulţumită lui Dragoş Costea (Ciclomed Mediaş organizeaza Maratonul Medieval) la finalul lunii ianuarie cand organizatorii de concursuri au stabilit un calendar competitional pentru 2011.

Pentru concursul din Ţarcu s-a alocat weekendul 25-26 iunie.


Si pentru ca pe 25 era deja anuntat un alt eveniment important - Maratonul Apuseni (alergare montana) am ales duminica 26 iunie pentru ca stim ca sunt sportivi polivalenti, temerari destul de rapizi si de bine pregatiti sa participe la ambele evenimente in zile consecutive, iar apoi sa  mearga chiar pe cursiera acasa!


Am intrat în agenda evenimentelor încet, dar sigur!

Imediat ne-au inclus 'primii evadaţi' in calendarul competiţional din 2011, inca din februarie (multumim Daniel Sardan - NOMAD):
Prima Evadare e concursul ce adună mii (MII) de participanti langa Bucureşti... şi pentru că e duminica asta, mai puteţi încă sa va înscrieţi

 Si cei de la MarosBike (Elisei Miron) ne-au inclus în calendar pe cand eram în fază de embrion

Concursul nostru din Ţarcu a devenit certitudine la final de martie.
A 'puscat' iniţial pe cicloturism_tm, un grup de inimosi timisoreni ce se plimbă în fiecare weekend câte un maraton pe bicicletă, cu ture iniţiate de neobositul şi hâtrul Carol Varga (dar nu numai el iniţiază ture).
Carol l-a descoperit pe cand situl era 'în probe'  şi a dat vestea.

Imediat dupa lansarea oficială a maratonului Ţarcu la Outdoor Sports Market din Timişoara la Casa Leone, informaţia a inceput sa se răspândeasca, iar calendarele sa se actualizeze unele după altele.


Astfel concursul din Ţarcu a ajuns in calendarele competiţiilor în MBike, Freerider, Bikeevents şi chiar pe Hotnews, care de cateva saptamani îl trece la Evenimente programate pentru saptamanile viitoare.


Mulţumim BikeEvents!
Mulţumim Hotnews!  (cel mai tare site de stiri, garantat!)
 




Alpinet.org si Carpati.org ne sunt parteneri media, pentru ca dragostea de munte ne uneşte şi chiar le pasă de aria protejată din Ţarcu. Skytrip li se alatură, iar Radio Reşiţa promovează şi sustine evenimentul.

Last but not least, azi urăm bun venit Ciclism.ro între parteneri media. Un nume cu greutate, de referinţă în domeniu.

Mulţumim tuturor de mai sus pentru mediatizare şi încrederea acordată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu