vineri, 20 iunie 2014

Ultimile pregatiri

Suntem în faza ultimelor pregătiri pentru concurs.
TRASEE: Traseele sunt marcate de o săptămână. Vineri şi sâmbată aducem ultimele retuşuri astfel încât să nu fie probleme. Veţi intra în rezervaţia de zimbri, ştiaţi?

PACHETE: avem ce ne trebuie pentru concurs, jucăriile sunt pregatite deja şi vă aşteaptă!

LOGISTICĂ: Facem planuri pentru punctele de control (avem vreo 60 de voluntari!), pentru comunicare, pentru închideri de trasee, pentru cazări şi pentru preparate culinare.

Voi ce planuri vă faceţi pentru weekend? Mergeţi la Mall, sau veniţi la munte să vă daţi?!

VREMEA: va ţine cu noi duminică - va fi cea mai lungă zi din an. Şi dacă va ploua (izolat), drumurile alese sunt practicabile pe orice vreme şi roţile nu se încarcă... nu e nevoie de cauciucuri de noroi. Vedeţi poze de pe Culmea Cănicei pe vreme ploioasă, s-a mers fără probleme.

Vineri 20.06 e ultima zi pentru înscrieri online... haideţi că putem atinge măcar 200-220 de participanţi!
Ar mai fi nevoie de amatori pentru proba de Maraton, şi mai ales de fete... doar nu vreţi să anulăm/comasăm unele din cele mai valabile categorii!
Şi ar fi păcat să le anulăm, când am prevăzut mii de lei premii în bani pentru locurile fruntaşe ...
Cu cât veţi fi mai mulţi la start, cu atât premiile vor fi mai consistente. Bineînţeles, ele vor fi şi proporţionale cu efortul depus şi performanţa sportivă.

Alte chestii tehnice (şi ne-tehnice):
- traseul este marcat atât cu bandă de semnalizare, dar şi cu spray fluorescent pe unde s-a putut (asfalt, pietre, trunchiuri) şi mai ales în punctele critice (intersecţii).
- înainte de start, veţi putea să vă reglaţi bicicletele cu ajutorul specialiştilor de la Supreme Bikes şi Atelierele Stroescu, şi veţi putea achiziţiona produse energizante de la standul Isostar de la faţa locului.- aveţi nişte coborâri frumoase, frânele trebuie să fie în perfectă stare!
- aveţi câteva push-bike... însă după ce le dovediţi, vă veţi bucura ca v-am trimis pe acolo şi nu pe altundeva, la arat pe ogoarele patriei.
- WWF România (ursuleţii panda) vor fi prin zonă, nu ezitaţi să-i întrebaţi de proiectele lor şi mai ales de Zimbri.

La sosire, vă aşteaptă masa, şi ... berea (Ciuc - Natur Radler) - naturlich!
Trăiască berea! căci fără aportul grupului Heineken (ce deţine marca Ciuc), nu ne-am fi întâlnit duminică la Armeniş.
Ne place sloganul cu care Heineken România /Ciuc ne invită să facem sport: 'Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și încurajează toți tinerii să încerce și să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.'

Le mulţumim tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, şi celor care ne ajută:
- organizatorii şi partenerii (primăria şi localnicii, Asociaţia Măgura Zimbrilor, Racing Bike Pro, WWF Romania, Rewilding Europe, Salvamont, BikeAttack, Concordia Lugoj, şi să nu-i uităm pe tinerii Rangeri Juniori în Situl Natura 2000 Munţii Ţarcu)
- sponsorii (Ciuc / Heineken Romania, Fundaţia Emag, DC New Mode, Printtech, Supreme Bikes, Cool Bike Team, Isostar)
- alţi colaboratori şi susţinători (inclusiv media): TVR Timişoara, Reper24, Freerider, Dirtbike, West City Radio, Alcatel-Lucent, Magazinul DHS Timişoara, Ride Competition (Regiment 13), Atelierele Stroescu, Decathlon Timişoara, Petre Dalea, SportsPlanner, Radio Reşiţa, CAON, Argument-CS, Cicloturism TM, etc.

Ne vedem duminică!
Organizatorii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu