miercuri, 21 martie 2012

Informatii 2012

 


Harta zonei de start


Vizualizaţi maratontarcu.ro - Poiana Mărului pe o hartă mai mare

Nu rata!
Vino sa descoperi Ţara Gugulanilor şi Munţii Ţarcu la ediţia din acest an a concursului nostru!
Asociatia Altitudine, administrator al Sitului Natura 2000 Munţii Ţarcu împreună cu Salvamont Caraş-Severin şi cele mai puternice cluburi cicliste din Banat cu suportul Primăriei Caransebeş şi a Direcţiei de Sport şi Tineret reediteaza acest concurs-eveniment, atractiv din punct de vedere sportiv, dar şi o experienţă interesantă pentru toţi participanţii.

Concursul cuprinde:
- trei nivele de dificultate pentru trasee (Maraton 80 km, Race 50 km, Discovery 30 km)
- probe Family şi  minicurse copii 

Când?  Duminică 24 iunie 2012
Unde?  Poiana Mărului, Munţii Ţarcu (munţii Ţării Gugulanilor).

Daca nu participi, vino să încurajezi concurenţii pe traseul de concurs: Poiana Mărului - Cuntu - Varciorova - Turnu Ruieni - Măru - Poiana Mărului (proba de Maraton).
Important: se oferă 50% reducere a taxei de înscriere concurenţilor sub 18 ani, şi celor peste 50 de ani.


Cum ajungi?
La Poiana Mărului (din jud. Caraş- Severin) se ajunge din localitatea Oţelu Roşu mergând 20 km pe DJ 683 (carosabil bun).
Oraşul bănăţean Oţelu Rosu (Ferdinandsberg) este situat pe DN68 la 20 km de Caransebeş şi 50 km de Haţeg. De la Timişoara sunt 130 km, de la Sibiu 200km, de la Cluj 240km şi din Bucureşti 415 km.

Unde stai?
 - La cort:
Poţi sta cu cortul într-un spaţiu de campare decent, amenajat într-o livadă privată. Are acces auto, apă şi toaletă. Te rugăm sa respecţi regulile locului de campare, şi mai ales să laşi totul asa cum ai gasit la venire.
Gunoaiele se evacuează catre cel mai apropiat container din oraş, in localitate nu există sistem de colectare a gunoiului si nici canalizare!

- Pensiune sau hotel:
Dacă nu te satisface cazarea la cort, poţi alege o pensiune sau chiar hotel *** căutând după localitatea Poiana Mărului aici:
http://turism.cjcs.ro/ro/unitati-cazare.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu