duminică, 31 martie 2013

Save the date!

In urma sondajului, a reiesit data de 15 iunie 2013 (sambata) ca cea mai potrivita pentru concursul din Tarcu.


Sondajul a fost interesant, ne arata ca iubitorii de MTB sunt dornici de competitii in zona si isi doresc sa participe la concursul din Tarcu, ca sunt si persoane dispuse sa vina de departe, ca majoritatea pun pret pe o buna organizare si vin sa se dea de placere, nu pentru performanta.
De asemenea, ne arata ca mai avem mult de muncit pentru a cultiva sportul asta in randul fetelor, si ca ne putem baza pe destui oameni seriosi pt. continuitate.

Pentru toti participantii, in numele echipei organizatoare va multumim pt. interes si va invit sa cititi un articol care cu siguranta unii il veti gasi interesant, in timp ce noi organizatorii ne apucam de treaba cu privire la concurs:

'Multi automobilisti considera ca soselele au fost create pentru ei.
De fapt, automobilistii sunt ultimii veniti pe drumurile publice. Inaintea lor au fost pedestrii, animalele de tractiune si carutele, si apoi biciclistii. Biciclistii sunt cei ce au militat pentru cai de rulare mai bune, drepte si rapide, fara praf. Ei au creat legile cu privire la soselele actuale. Biciclistii au fost cei datorita carora s-a turnat primul asfalt...'

Vedeti mai multe:
Roads... were not built for cars!

Din fericire, s-au inventat si bicicletele ce n-au nevoie de asfalt, ca sa ne putem noi slobozi la vale din Cuntu cu mainile strangand ghidonul si adrenalina pulsand dramatic in tample  :)
Dar despre inceputurile MTBului, cu alta ocazie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu