marți, 26 iunie 2012

Rezultate 2012

Clasament Maraton 2012 

Clasament Race 2012

Clasament Discovery 2012

Vom încerca să afişăm situaţia trecerilor prin punctele de control.
Pe masură ce primim, publicăm linkurile cu poze, articole şi comentarii.
Clasamentul la copii va apare tot aici.

7 comentarii:

  1. 6:46 cand faci 115 km in loc de 8o km, in loc de maraton sa faci orientare turistica, intr-adevar e bataie de joc, un "maraton" organizat din fotoliu, eu unul nici nu as indrazni sa afisez "Clasament Maraton 2012" probabil "Orientare Turistica 2012" ..... dar na cei implicati in eveniment cu fonduri trebuie sa vada ceva, praf in ochii. Data viitoare luati naibi spray-uri si marcati traseul cum trebuie ca a fost jalnica situatia.

    RăspundețiȘtergere
  2. .... sa nu mai plangeti ca au luat localnicii semnele, scuze de carton.

    RăspundețiȘtergere
  3. Au fost doua puncte cheie ale traseului ce au dus la dezastrul asta.
    Recunosc, traseul a fost gandit si facut de acasa din fotoliu... si pe urma validat in teren, pe bucatele.
    La marcaj m-au ajutat doar 2-3 oameni. Cu toate astea, marcajul pe Vf. Batran era acolo, exista, probabil ca nu suficient... dovada ca doar putini concurenti l-au gasit, dar unii l-au gasit fara sa cunoasca zona si fara track. Trebuia barat drumul, sau pus om acolo. Era pe coborare, urmele de ATV duceau in fata si traseul cotea brusc dreapta inainte de a doua poiana in care intrai ca in branza daca nu-l vedeai... din pacate toti care trageau tare au patit asta. Eu personal am fost de 3 ori in locul ala, ca sa curat traseul si sa-l pregatesc... insa o imagine ai cand mergi pe jos si marchezi, altceva e la 50/h in coborare.
    Intr-adevar, efortul uman si logistic e prea mare pentru a organiza o proba de 80km ca lumea... si in conditiile in care vin 10 oameni nu prea merita. Si pentru mine a fost destul, desi am colaborat cu 4 cluburi de ciclism/turism, am reusit sa marchez traseul abia in ultima saptamana, cu 1-2 prieteni (doar in weekend).
    Am retinut, data viitoare organizam concurs de orientare, cu sau fara bitzicla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei implicati in eveniment cu fonduri (direct), au fost doar 3, cu un total de 1750 lei.
    Facand un calcul mai demult, in 2011, iesea ca ne trebuie minim 45000 ca sa facem acest concurs. Cei de la club stiu. Anul trecut a fost mai bine, am primit o finantare... anul asta ioc.
    Cu toate astea am fost suficient de nebun sa organizez concursul... cu un sprijin minuscul si cateva sponsorizari in natura.
    Din pacate, a iesit cum a iesit, pentru ca nu pot sa fac si reclama, si inscrieri, si sa alerg dupa aprobarile legale (ai idee de la cate institutii au trebuit obtinute?), si sa mentin situl, si sa caut sponsorizari, si sa caut cele mai bune trasee pe teren, si sa le parcurg si sa le curat, si sa le marchez, si sa car materialele, si sa spal buda dupa concurs.
    Eram mandru ca pot sa ofer amatorilor un alt concurs ciclist montan in zona... am vazut ca lumea vrea sa vina sa se dea, publicul o cere.
    Dar efortul e imens... si ma intreb daca merita... cel putin pentru proba lunga. Evenimentul trebuie pregatit temeinic cu mult timp inainte, nu e doar ca ne adunam acolo la data X. In nici un caz n-a vrut sa fie bataie de joc la adresa concurentilor...
    Data viitoare imi scot prietenii sau familia la plimbare, e mai sanatos. Oricum Tarcu e un parcurs dur, si nu iti ofera prea multe variante... acelasi traseu 3 ani la rand devine deja monoton.
    E clar ca un concurs de genul trebuie sa fie organizat de un club puternic, si nu de 1 inconstient, ajutat de 2-3 prieteni si cunoscuti.
    Daca o sa mai existe editia viitoare, o sa fii invitat de onoare la parcurs traseul pentru antrenament, cu minim o luna inainte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

    RăspundețiȘtergere
  6. v-am iertat :) chiar daca il faci an de an pe aceleasi poteci, pentru noi va fi o placere :) odata il fac in 365 de zile, nu are cum sa fie monoton, hai sa ne vedem cu bine la cat mai multe editii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. traseul mi s-a parut foarte fain cu 2 urcari lungi, coborari bolovanoase, prin padure, catarari abrupte, coborari abrupte, macadam, asfalt si o coborare care face totul la final. PA excelent pozitionate si semnalate, chiar si cu fete dragute :), per total o experienta placuta, Tarcu e un loc excelent. L-as include in aceeasi categorie cu Preluca(MM). Iar vremea a fost si ea excelenta.

    RăspundețiȘtergere