vineri, 17 iunie 2011

Premiile!

Eşti pregătit să ataci premiile? 

Pentru toate premiile, multumim sponsorilor concursului şi Primăriei Municipiului Caransebeş, coorganizator. Acest proiect este demarat din pasiune pentru natură şi bicicletă, dar fără contribuţia dvs. (sponsori, participanţi, voluntari, organizatori, parteneri) nu am avea ce şi cui să oferim! Toţi contribuiţi la succesul evenimentului!  

Ne apropiem de momentul 0, deja socotelile sunt facute.
Eventualele ajustari vor fi doar în sus, deci... nimic de pierdut ci doar de câştigat.
Avem premii ce se dau pe noroc, premii ce se dau pe merit, premii de participare şi ... premii de consolare.

A) Premii ce se trag din căciulă
Începem cu ele că-s mai puţine: 4 biciclete!, oferite de sponsorii Velocity/Decathlon şi DHS.

Condiţia pentru adjudecarea acestor premii este să terminaţi cursa înainte de timpul limită şi să fiţi prezenţi la tragerea la sorţi (să nu fiţi plecaţi spre casă). Premiile sunt:
  • Ai):  1 bicicletă de dama Rockrider five.1 (doar pentru fete, intră în urnă toate concurentele înscrise la probele de concurs Discovery, Race şi Maraton) oferită de Velocity/Decathlon. Caracteristici: cadru şi jenti din aliaj de aluminiu, suspensie faţă, componente SRAM & Shimano, frâne V-brake.
  • Aii) 1 bicicletă de bărbaţi Rockrider five.1 (doar pentru băieţi, intră în urnă toţi concurenţii de sex masculin încrişi la probele de concurs Discovery, Race şi Maraton) oferită de Velocity/Decathlon. Caracteristici: cadru şi jenti din aliaj de aluminiu, suspensie faţă, componente SRAM & Shimano, frâne V-brake.


  • Aiii) 1 bicicletă DHS 2665 sau similar oferită de DHS (pentru toti participantii la toate probele, indiferent de categorie, vârstă, sex sau religie)

  • Aiv) O altă bicicletă Rockrider five.1 (identică cu cea de la punctul Aii) oferită de Velocity/Decathlon (pentru toti participantii la toate probele, indiferent de categorie, vârstă, sex sau religie). 
B) Premii pentru cei mai buni
Pentru astea nu e îndeajuns norocul, va trebui să puneţi serios osul la treabă, să acţionaţi pedala şi să trageţi cu măiestrie de ghidon.
Aceste premii sunt in funcţie de efortul depus. Se premiază şi medaliază primele 3 locuri la fiecare categorie (sunt 13 categorii) ce întruneşte nr. minim de participanţi cu sume de bani şi alte produse/servicii.
  • Bi) Premii în bani Maraton şi Race:
- locul III cel puţin 40 Euro
- locul II cel puţin 60 Euro
- locul I cel puţin 100 Euro
  • Bii) Premii în bani Discovery:
- locul III cel puţin 20 Euro
- locul II cel puţin 30 Euro
- locul I cel puţin 50 Euro
  • Biii) Premii în produse/servicii
- componente de bicicletă şi accesorii
- echipament de mers la munte
- pachete turistice

C) Premii de participare:
Premii simbolice copii (până în 14 ani) oferite de Supreme Bikes.

D) Premii de consolare: 
Nu uita ca cel mai mare premiu este privilegiul de a te simţi liber şi de a admira natura la ea acasă, în cadrul ariei protejate Sit Natura 2000 Munţii Ţarcu.
Încearcă să iei cu tine doar amintiri (plăcute), şi să nu lasi în urmă decât amprenta paşilor şi şerpuirea abia sesizabilă a roţilor bicicletei.
Vino, ai ce vedea!
    
(dă click pe poze)

Mai sunt 9 zile... 
Înscrie-te deci în concurs şi atacă premiile!

Îţi dorim succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu