joi, 30 iunie 2011

Bilanţ

Felicitări! Aţi fost magnifici!
Aţi asudat împingând la deal şi aţi îngheţat coborând pantele muntelui, dar efortul n-a fost în zadar!
V-aţi adus fiecare aportul, alaturi de organizatori şi voluntari la reuşita unui eveniment mare!
316 participanţi (incluzand copii) am calculat noi pe baza numerelor de concurs atribuite. Aproape toti aţi plecat în cursa, şi majoritatea v-aţi încadrat în timpul limită stabilit pentru a ajunge în Şaua Jigorii.

Un sincer BRAVO celor ce au urcat pe podium, la toate categoriile indiferent cat de grele sau de simple au fost.

Performanţa şi dragostea de natură nu au limită de vârstă: am avut participanţi de la 4 luni (Egon Bădină, un bebeluş purtat de tatăl sau în port-bebe) pâna peste 60 de ani (Cezar Jipa din Giurgiu - Race, Otto Forster din Lugoj - Discovery).

Consultaţi clasamentele pornind de aici:
http://maratontarcu.blogspot.com/p/rezultate.html
Veti gasi rezultatele distribuite pe paginile fiecarei probe... nu intamplator... practic toate tabelele nu au putut fi afisate impreuna într-o pagină - blogspotul are si el limite.

Bucurati-va de POZE!

Cititi relatarile si articolele!

La munte şi la alte concursuri, amintiţi-vă de Ţarcu şi Ţara Gugulanilor.

Şi nu uitati un lucru:
Sunteţi oricând bineveniţi in aria protejată din Munţii Ţarcu pentru a vă bucura de splendorile oferite cu generozitate de însăşi mama noastră, natura!

Suntem convinşi că veţi şti să apreciaţi frumuseţea şi sălbăticia Munţilor Ţarcu, contribuind alături de noi la o dezvoltare durabilă bazată pe valorile intrinseci, naturale din zonă!

Ne vedem în 2012!
Cu bine,
www.tarcu.ro

PS: până atunci, ne vedem poate la Gărâna în august... prietenii nostri de la Bike Attack organizează a VIIa editie a Banat Mountainbike Maraton.

Un comentariu: