duminică, 15 mai 2011

Modificări trasee

Maraton
La sugestia unor performeri, şi datorită faptului ca se asfaltează complet drumul DJ608A am decis să ieşim de pe asfalt (doar la proba de Maraton) şi să modificăm a doua jumatate a traseului pe la Fântâna Voinii (pe Banda Roşie).
Astfel vom evita cei 25 km de asfalt mai nou sau mai vechi din satul Borlova spre Muntele Mic.
Alte mici modificări la traseul de maraton includ coborârea de pe Muntele Mic în Şaua Jigorii (tot pe Banda Rosie), şi nu mai jos în Valea Vâlsanului (cum era iniţial).
Cu aceste modificări, proba lunga deşi 'pierde' câţiva km devine mai dificilă.
E adevarat că o astfel de probă nu o poate face oricine in timpul limită.
Daca nu va simtiţi în bună formă şi suficient de pregatiţi, există varianta de 53km de mai jos.

Race
La Race, după ce vă despărţiţi de concurenţii de la Maraton o să va delectaţi cu un segment de traseu special, cu urcări scurte şi coborâri rapide. O adevărată placere!
Apoi o coborâre abruptă (unde pe ultimii metri va fi impus să coborâţi bicicleta de coarne - nu dorim sa vă accidentaţi) vă va aduce la asfalt. Ascultaţi indicaţiile comisarilor de traseu şi veţi coborâ în sigurantă.
Toţi concurenţii pot dovedi pe bicicletă urcarea pe asfalt din Valea Craiului până în şaua Jigorii de la proba Race. Există cineva sa se îndoiască de acest lucru?
De altfel, aceasta e ultima urcare a probei Race, din Şaua Jigorii 'zburaţi' pe Valea Vâlsanului şi apoi a Şucului spre finish.

Timpul limită rămâne acelaşi pentru toate probele: 7h

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu